3 Framgångar och Motgångar med Filip Hammarström

[podcast src=”https://html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/5096658/height/90/width/450/theme/custom/autonext/no/thumbnail/yes/autoplay/no/preload/no/no_addthis/no/direction/forward/render-playlist/no/custom-color/ff6347/” height=”90″ width=”450″]image1Producenten Filip Hammarström (Jordskott 1 & 2) berättar öppet och ärligt om vikten av att alltid kämpa uppåt och framåt, om att skapa förtroendekapitalet som man behöver i branschen, om hur han nästan dog på kuppen och hur han kom tillbaka. Dessutom bjuder han på en briljant aha-upplevelse från när de gjorde en deal med Sony Pictures.

Boken Filip tipsar om, ”Konsten att läsa tankar” av Henrik Fexeus, får du veta mer om här: www.henrikfexeus.se

Palladium fictions hemsida hittar du här: www.palladiumfiction.se
Filips YouTube-kanal finner du här: www.youtube.com/user/flippe100

Mer om kursen ”Hur man skriver tv-serier” hittar du här: www.cinemantrix.com/kurser/hur-man-skriver-tv-serier/

Podden produceras av Johanna Ginstmark AB. Johanna Ginstmark arbetar som manusförfattare, storykonsult och föreläsare. www.johannaginstmark.com

Jingeln är gjord och producerad av Vanja Steinholtz. Vanja är en låtskrivare och musiker från Stockholm och frontfigur i dream/rnb-trion CHANCVN. Vill du få tag på Vanja, maila henne här: vanjasteinholtz(at)gmail.com. Lyssna gärna in CHANCVN på Spotify, eller kolla in dem på Facebook.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *