Framgångar och Motgångar med Kristina Åberg

Framgångar och Motgångar med Kristina Åberg

I den här rykande färska avsnittet träffar vi årets guldbaggevinnare Kristina Åberg. Kristina står som producent bakom filmer som som The Nile Hilton incident, Metropia och den kommande långfilmen Eld och Lågor. Kristina är en av grundarna till produktionsbolaget Atmo och har dessutom en spännande bakgrund som utrikesreporter i krigszoner.

 

 

 

 

 

I den här rykande färska avsnittet träffar vi årets guldbaggevinnare Kristina Åberg. Kristina står som producent bakom filmer som The Nile Hilton incident, Metropia och den kommande långfilmen Eld och Lågor. Kristina är en av grundarna till produktionsbolaget Atmo och har dessutom en spännande bakgrund som utrikesreporter i krigszoner. Det här är ett samtal om att ta makten över sitt liv, nyfikenheten som är större än rädslan och behovet att påverka och bidra till en bättre värld. Men pratar också om vikten av långa relationer, att vara stolt och hur hon bygger sin jobbfamilj.

Ett måste-lyssna-avsnitt, så in och lyssna!

Kristina tipsar om fyra böcker:
Åsne Seierstads En av Oss: https://www.albertbonniersforlag.se/forfattare/24370/asne-seierstad/
Dan Josefsson Mannen som slutade ljuga: http://josefsson.net
Lars Berger Vargattacken: http://www.tegpublishing.se/
Åsa Linderborg och Göran Greider Det populistiska manifestet: https://www.nok.se/titlar/allmanlitteratur-sakprosa/populistiska-manifestet/

Podden produceras av Johanna Ginstmark AB. Johanna Ginstmark arbetar som manusförfattare och script consultant. www.johannaginstmark.com

Jingeln är gjord och producerad av Vanja Steinholtz. Vanja är en låtskrivare och musiker från Stockholm och frontfigur i dream/rnb-trion CHANCVN. Vill du få tag på Vanja, maila henne här: vanjasteinholtz(at)gmail.com. Lyssna gärna in CHANCVN på Spotify, eller kolla in dem på Facebook.

Lämna ett svar